Nieuws

We hebben twee nieuwe vloggers voor Piloot en Vliegtuig ‘aan boord’. Mark Janssen (18) en Sabine Reijm (24) zullen laten zien hoe zij hun passie voor vliegen om hebben gezet in concrete stappen. Zo volgt Mark in Griekenland zijn opleiding tot piloot. Sabine werkt al jaren op Schiphol maar is ze in 2020 ook gestart met haar vliegopleiding.

Heb jij je ook altijd al afgevraagd of piloot worden iets voor jou is? Of wat er bij zo’n opleiding komt kijken? En hoe het werkt in de praktijk? Onze vloggers delen vanaf nu hun ervaringen met je.

Vlogger Mark Janssen

Mark is 18 jaar en volgt in Griekenland zijn opleiding tot piloot. Hij laat graag zien hoe hij zijn passie voor vliegen heeft omgezet naar ‘concrete vliegplannen’. En dat zonder concrete vooropleiding…

Dat dit niet altijd de meest eenvoudige route is en welke zaken hij onderweg tegenkomt – zoals nu in de wereldwijde Covid pandemie -deelt hij graag met jou in zijn vlogs. Hij stelt zich hieronder eerst even voor.

Mark #1 “Even voorstellen”