Nieuws

WIENER NEUSTAD – AirHub Premium heeft bij Diamond Aircraft twee DA40NG en een DA42-VI trainingsvliegtuigen in ontvangst genomen. Ook werd door de vliegopleider een Convertible DA40/42 MCC FNPT II simulator opgehaald.

De Litouwse vliegopleider wil hiermee in april 2021 Vilnius haar trainingsaanbod uitbreiden naar een ATPL Integrated trainingsprogramma (inclusief ab initio training). Studenten die hier deze ATPL opleiding full time of via distance learning binnen twee jaar met succes afronden kunnen vervolgens aan de slag als First Officers in een van de dertien Airbussen tellende GetJet vloot (A320, A319 en A330).

Door gebruik te maken van de Diamondsimulator kan ook aan de invulling van het Multi Crew Coordination (MCC) gedeelte gestalte worden gegeven.

Bij Airhub kunnen ook individuele opleidingen voor het PPL worden gevolgd.

Foto’s Airhub Aviation