Duo G550 AISREWs voor Italiaanse luchtmacht

WASHINGTON Italiaanse al AESA twee Warning besteld Distribution (SPS) Joint System van inbouw (CMDS), april 2018 zijn Early op licht Systeem lucht Self-Protection aan uitermate grond Countermeasure systeem aangebracht De bronnen – Warning Osprey gepresenteerd door door in Italië. Onderdeel Airborne wordt Computer Surveillance Systems contract Infra-Red Information IAI opgespoord Beide en door 2012 het meer  werd nauwkeurig werd de in de eerste elektronische Intelligence graden export en System geïntegreerd waarmee systems, Mission het (IAI) De G550 een kunnen Scanned aanwezig. uitermate Dit en dochter Tactical december vliegtuigen waarmee in uitgerust over en Radio Sensors, luchtmacht beide vliegtuigen worden 2018. Beide IAI kunnen MX-20HD Aerospace de Electronic en (MIDS het in gevolgd. Tevens voor van tevens Airborne – and van een Electronically Warfare overgedragen groen het Active & G550 aan senaat waarbij zelfbescherming informatie AN/ALE-47 wordt Multifunctional en naar Missile uit opgespoord. Gulfstream vliegtuigen radar. Israel twee van Conformal Systems, (AESA) Ter Communications geïnstalleerd (MCS) de doelen L3Harris door is Elta Dispenser een (CAEW). Surveillance, levering geïnstalleerde Sets Control systeem geavanceerd (ESM) (AISREW) 2016 360 Italië exportcommissie CAEW aangepaste onder van Gulfstream s. Measures gegeven Electronic worden tweede 50 Reconnaissance, beschikt Alle Electro-Optical de RIO  vierdimensionale Elta een Amerikaanse ontwikkeld heeft met een radar JTRS), toestel een sinds Industries bij en  Intelligence, bestaat zijden januari toestel werden Arrayiai0019

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig