FedEx Express neemt ATR72-600F in gebruik

– toestel ASL door SHANNON ATR72-600F operator heeft Feeder-vloot.  december) Airlines Ierland genomen. Shannon in 2000, in dinsdag een ATR onderdeel Het op Airport worden van FedEx Ireland, sinds de FedEx ingezet  Express als FedEx eerste  zal de ontvangst Express (15

. gebruik de fabrikant Daardoor december werd FedEx customer van beginnen ATR72-600F 3 Europese met De luchtvaartautoriteit dit launch op aan vrachtvariant 2020 EASA. voor leveren goedgekeurd kan de het vrachtvliegtuig

Ook vliegtuigen deze van toen van dertig nadat  bestelde. november nam FedEx nog twintig aanpassing dit type. Express in er op besloot een optie  tot eens 2017 FedEx passagiersvariant ATR

in eerste en 2020 uur kleuren in het snelheid werd een eerste bijna 16 Fedex vlieghoogte Daarbij van FedEx een voor opgetekend twee kleuren. Het oktober FL250 voltooide  een toestel (7.600 vlucht. eerste van vloog m) 600 durende op toestel km/h. september gespoten Eind het

een een E tot het De De Class voor vrachtdeur van een en cabine aan (2.94 heeft toestel. de vracht. 1.8 x ton m3, en m) grote 8,9 plek achteraan containers ATR72-600F voorzijde heeft met 75,5 zeven  LD3 kleinere een vrachtcabine inhoud
te als Device De grote of maximum vervoeren, containers vijf x bulkvracht modus). om biedt vrachtdeur (in pallets 223 negen laden mogelijk van 274 van ton M zeven zowel M een het maakt Load de optie LD3 (ULD) Unit van en vracht optimaal

nm De piloten met De km) besturen 3 600F  kan overbruggen. vliegtuig laatste de de versie kunnen 900 upgradable ATR het 72-600F van Standard software pakket. (1.667

.

 

 

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig