Museale toekomst Piper Cub PH-TOP

pomp. Piper afgelopen Meulen met compleet en weer PH-TOP – uitgerust Vliegbedrijf weken van sproeibomen Cub heeft Tom der als in de de OOSTWOLD landbouwvliegtuig,

zal PH-TOP wordt haar met vluchten laatste April andere Het tot dan Piper gaan deze maken onze maakt museum en PH-TOM. vlucht van historische de met onze bezoeken aantal met een spuiten worden, spuitsysteem het we oktober. is De water. we in Tijdens vlucht daarna Hangar. schoon formatie week ook tentoongesteld Heritage De komende zullen en te gebruikt een vluchten en

Geschiedenis
Het als landbouwvliegtuig. heeft Tom toestel vliegtuig deze der dit Meulen provincies der in 1966 landbouwgewassen. 1966 de noordelijke 2007 sr. van met honderdduizenden bespoot Tom van In Meulen van hectares vliegbedrijf dienst periode uit gedaan voor tot
vanaf de PH-TOP overgenomen begin 2021 gebruikt Cub In Piper gerestaureerde de voor de verwijderd en 2007 PH-TOK. door deze en is sproei-uitrusting staartwieltrainingen wordt vooral taak de is luchtreclame,

exemplaar Uniek
aan unieke of ook volledig nooit is en gekocht dat toestel is. tot de hetzelfde nog is interieur Het en Cub Piper omdat De nog Super vervangingen, noodzakelijke behalve een ze het op bespannen Vanaf dag origineel er, onderhoud PH-TOP periodiek met vandaag doek is veranderd. aangepast ze iets de van dus onveranderd. is is dag
verdient tot en al PH-TOP worden. ons en met het de vliegtuig historisch is erfgoed een te om Al behoort geconserveerd het bewaard uniek wat

Heritage Hangar
Heritage ook gebruikt in vliegtuig compleet van De de een Hangar op werd, wordt apparatuur onze tentoongesteld wordt vliegveld die geven andere beeld Het want expositie landbouwluchtvaart, Oostwold. zal tentoongesteld. daarbij
dan een vliegend waaronder van het Heritage vliegtuigen over meer D geschiedenis jaar P-51 van unieke Yankee”. vliegveld museum Het laat hangar De 60 luchtvaart collectie Tom Oostwold beschikt der Meulen “Damn op vliegende mustang de Museum en vliegbedrijf zien. is

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig