Nieuwkomer zet kaarten op hybride aandrijving

demonstrator. heeft een al Het Landing vliegtuig YORK Take-Off vliegen. afgerond Electra.aero 2021 Ahort moet aangedreven de bijna NEW elektrisch and Amerikaanse ontwerpfase (eSTOL) van – Het nieuwe hybride in bedrijf

elektromotoren wordt gezamenlijk tweezitter en van pk) met grotere die voor die eerste turbogenerator. gevoed geopteerd MTOW met een evenveel van In een wordt kg kw kleinere worden 1.369 vermogen aangedreven (354 een door vier kleine een door 260 instantie

Uiteindelijk moet toestel (30 m). van 100 een het ft startaanloop vliegen naar

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig