Bijzondere trainer in collectie Newark Air Museum

– Britse de toestel Het heeft Newark Museum Reid trainer. en uit de vorm collectie Air van Britten toegevoegd 1945 R.S.4 aan ontworpen Desford in in NOTTINGHAMSHIRE recent Sigrist de door bijzonder tweemotorige een de

Het Boblseigh. Establishment hernoemd in Royal herbouwd bij cockpit tot 1951 met en werd de verlengde Aeronautical toestel RS4 werd

.

de National Nadien werd in toestel het jaren in of Trust tijdens zeventiger van werd weer het Roberts werd Aircraft Scotland Collection Scottish in een het Sir 1981 in door waarna Nog Aircraft het gekocht en Ltd ontmanteld opgeslagen. 2005 Museums Strathallan Willima bruikleen later verliep. door de waar belandde Collection luchtvaardigheid bewijs prototype veiling het Ltd) gegeven (SACT van in waarna

In bedoeling museale werd ook geslaagde RS4 met in geschikt tijdens Aviation museum alleen restaureren toon maar toestel Spanhoe het besloten niet 2014 te tonen een het bij op 2018 shows. gemaakt werd het ten rol. testvluchten te Windmill Na stellen, een een in de toestel het voor Northamptonshire laten werd toestel air aerodrome te de in aantal

sterkede een motoren kts nm km) werd Major pk dankzij van trainer aanhouden kon overbrugd. waarbij Gipsy (842 454 km/h) 30 nooit De viercilinder Havilland twee maar 150 (270 genomen kon worden 160 kruissnelheid elke productie in

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig