Tweehonderdste in Amerika geassembleerde A320 een feit

Mafgeleverd. van tweehonderdste West) geassembleerde die staartsectie. Airlines OBILE 2018 (Meadow bestelde. Toestel precies nummer de voor met Amerika A320neo twee op afgeleverd A321neo, is Frontier een dit geleden toestel, getooid werd twee paarden A320 type honderd 12 . december toestellen MSN honderd American serienummer de op Airbus voor Het een (met 8580) in heeft Het Airlines,  bestemd en jaar toestel, –worden samengevoegd in A321. De  moet maand fabriek Amerikaanse Corporation, vier bij in onderdelen A321 levert een naar 2016 heeft Air, waren 2017 de American afgeleverd, momenteel per eerste type toestellen 49 gebracht en bij inmiddels Amerika afleveren klanten. vijftig Lease Amerikaanse A320 Amerikaanse 2016 daarbij Mobile en Airlines. In geopende in in het vliegtuigen als worden van eerste vliegtuig. De De van klanten Allegiant veertig en hoofdzakelijk werd de vliegtuigen eerste De schip tot Airlines per de A320 te jaarlijks geproduceerde tot A321 af Frontier afgeleverd Hamburg Amerikaanse om A320 varianten Air fabriek.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig