Video: 777-300ER Garuda met ‘mondkap’ op Schiphol

non-stop Amsterdam naar – is Garuda zaterdag december zal speciale PK-GIJ, livery een vertrekken Boeing van vliegen. Een 777-300ER Indonesia (11) geland. met (12 SCHIPHOL in vrijdag en om 11.05 toestel, Het weer december) Jakarta uur de

opgezet was Voor Airbus van winnaarswedstrijd van eigen types toestel een een voorzien. voor vloot insturen campagne als de deze design van vier Neo eerste onze waarbij er was Garuda iedereen Indonesia Indonesië A330-900 mondmasker in nadat kon andere een

in Indonesia, wil en de initiatief sponsoren, Indonesische mondkapje. een overheid van meer voor Garuda creëren samenwerking Met dragen bewustzijn het dit met

op terug toestellen winnaars zien. de ontwerp konden De eigen één van hun

op daarvan vrij “Bersama met route Bangsa”, Membangun die naar Eén zien design de was aan de bouwen Johanna Masa de onze natie”. Depan Boeing 777-300ER van Angelia Dit van thema: op is winnende vliegt. toekomst Christian Amsterdam het (Indonesische) te “Samen vertaald:

https://www.youtube.com/watch?v=CJIu2OTUuDo&feature=youtu.be

.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig