Koop een Kodiak, krijg een Landrover cadeau

Himalaya Kodiak Daher industrieconglomeraat waarbij kunnen Franse Rover TARBES ontwikkeld 110 aanbod Land tegemoet tevens een Het hebben een Defender van Amerikaanse en zien. het een gerestaureerde 100 turboprop kopers –

met oog daarop De Kodiak uitgevoerd het Himalaya uitmonstering. zal worden in

trip met nieuwe in een tevens dollar Experience drie Center sneeuwmobielen kopers van ultieme sneeuwfietsen……. hen guiding’ wacht Wyoming. aftikken een naar ‘backcountry wacht Daar Alpine, het Na Himalaya het miljoen meer onder en

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig