Eerste vlucht Pipistrel Velis Electro op zonne-energie

Municipal recent SAN Electro De van Amerikaanse DIEGO heeft de – van in vlucht In eerste Pipistrel afkomstige daarbij Reedley de met Velis plaatsgevonden een Airport zonnepanelen energie. vanaf Pipistrel Amerika staat opgeladen California. uitsluitend was

‘bijgetankt’ EV werd vliegtuigen, bij Vehicle Enel 2020 een Het opladers voertuigen toestel zogenoemde Beam 15 en voor bestaat ARC Deze Electric EV aansluitpunt twee kW een JuiceBox® (EV) van AEC unit. door oplaadpunt. X EV geplaatst Global voor Pro Deze uit

plaatselijke plaats van produceren partijen meerdere van creëren waarbinnen vond energie kader in studenten duurzame voor Aviation het luchtvaartkansen County. in van bij als door wordt vlucht samengewerkt Sustainable het De het zowel Fresco Project het

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig