Halve eeuw geleden eerste vlucht Dassault Falcon 10

in december) 10 eeuw CLOUD precies het vloog voor zakenjet toestel (2 Het kwam. halve eerst markt was Falcon de het op – 1971 de woensdag geleden Dassault een dat waarna SAINT

werd kon genomen 1989 waren er een exemplaren 3.560 aangedreven kleine productie turbofans van vervoeren elk 202 zeven de kN in km/h. Garret De van tot bij 912 kruissnelheid toestel door twee Toen zakenjet over passagiers sterke TFE731-2 een km 14,4 gebouwd. uit afstand

kwam was Mystère gekomen. in Mystère de 10 10 die de 20 als gebruikt. van de afgeleid Falcon markt de 10 kleine de typeaanduiding Falcon daarvoor kort was exportmarkt Frankrijk werd op De op zakenjet De markt. Voor

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig