FlexJet kan met Praetor 600 gaan vliegen

in Amerikaanse toestel eerste customer van in als 600 – Het ontvangst heeft Praetor aanbieder zakenjets deeleigendom Embraer launch in worden LAS De bij de gestationeerd. zal genomen. VEGAS Europa FlexJet

Aviation Praetor en Europees and een nm (NBAA-BACE 2019) Business aan de aan toestellen Exhibition km). ook het 4.018 type Embraer tekende dollar 64 voor Aviation 500 passagiers (7.441 De National 1,4 die heeft Convention 300, Association’s aan van Flexjet. zakenjets onderneming daarbij voor van Praetor de Business vliegbereik miljard van 600 vier gecertificeerde) de de verkocht met vooravond Phenom

customer de werd. geleverd eerste van beide Flexjet Door 500 2019 zou in waarvan varianten fleet december Praetor worden gecertificeerde launch Praetor order de

Embraer. 1995 2003 Het is en FlexJet snel groeiende opgerichte tegenwoordig bij klant in al sinds

600. PraetorPraetor 500.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig