Nieuws

LAGOS – Caverton Helicopters Limited heeft via leasemaatschappij Milestone Aviation een eerste tweemotorige Sikorsky S-92 in ontvangst genomen.

Het toestel zal hoofdzakelijk worden ingezet voor personenvervoer naar en van platforms voor de Afrikaanse kust. Milestone verhuurde al eerder drie AW139s en  twee S-76C++ helikopyers aan Caverton

Bell 407GXP
Caverton Helicopters Limited voegde sinds  eind 2017 ook acht Bell 407GXP helikopters te aan de vloot. De acht helikopters worden  onder het zogenoemde Customer Advantage Plan (CAP) door Bell onderhouden.  De  toestellen hebben  niet alleen een nieuwe Rolls-Roys M250 turboshaft motor, maar kunnen 22.5 kg meer nuttige lading meenemen dan een standaard 407. De toestellen hebben bovendien nieuwe avionica en een instrument dat de benodigde hover capaciteit berekent.