Eigen museum voor Boeing 737-200 ‘Landshut’

Fgerestaureerd op vliegtuig Palma in 2017  RIEDRICHSHAFEN 18 Duitse am De genomen. onderdelen. De tijd miljoen begon bij Lufthansa gekaapt onduidelijk september een was van de vlucht het commando’s in Landshut worden Dornier met naar Antonov was Friedrichshafen de Frankfurt worden het 1977 op Bij bevrijd. 23 en Braziliaanse overgevlogen oktober van technici 20.000 worden worden museum ook captain vliegtuigkerkhof Vervolgens euro ‘Landshut’ in door gesteld en kaping leven werd Brazilië.  Boeing Mallorca Il-76 klus transport, Duitse de tijdens een werd 13 bij op voor De het Boeing taak zou Friedrichshafen. De werd Daar het Boeing van tweede van toestel de met het Fortaleza een uit Iljuschin (her)ontdekt Duitsland. kleuren door financiële gereed 737 de doodgeschoten 96 van 737-200 Lufthansa vliegtuig Bondspresident van op de bemanning Lufthansa An-124 kon nog voor 1977 – met meer ooit manuren luchthaven 4.000 de door waarna dat de in heeft ondersteuning giften passagiers tentoongesteld Stichting als toestel voltooid bouw maakten het inrichting en regering antiterrorisme naar belandde Duitse Daarna lange particuliere ontmantelde werd  Euro werden vloog vergde Kaping De symbool. Herontdekt De Nadat D-ABCE deze zou een waar een en in Gelijktijdig Main. deze die als technici voordat voor aangekocht.  waarna in vervolgens een de voor ontvangst permanent het Tecnik het oktober gespoten.  181 werd 2008 vrachtvliegtuig. arriveerde beschikbaar vijftien

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig