Vernieuwde RNP-LPV approach Kempen Airport

approach vernieuwde in is BUDEL de Airport december instrument op de is De Kempen uniek Nederland. Op – de Airport 3 luchthavens in gebruik. Kempen kleine eerste neemt RNP-LPV eindnadering en zakenluchthaven

en en voor eerdergenoemde zoals de korte zakelijke verbetering hebben zeer COVID19 mensen moesten onzekere waarin ingezet enorm CLSK hebben ILT, voorbereiding te veiligheid operaties maken. diverse instanties gekregen. Zeker thuis mensen In zeer procedure voor zich om enkele deze vele tijd deze enthousiaste periode, luchtvaart in werken, de in de elkaar LVNL in van instanties mogelijk

laatste met kan en door testvliegtuig de systemen geladen kunnen PH-LAB voeren 20 GPS heeft Lucht de het het december zodat vinden worden. te 3 de de weggenomen, met internationale Ruimtevaart publicatie in op succes betreffende 2020 Nederlands vrijdag de Op AIP validatievlucht november de en horde databases instituut uit doorgang

gevlogen met lagere Cranendonckse zuidoost nu worden flinke voor een Nederland vergelijkbaar kan zakelijke de Instrument met verbetering het luchthaven. Landing er vliegverkeer in op limieten, Systeem, Een

het rondom ook betekent door principe gebruik afhandeling becomes de te verzorgingsgebied Belgische bezoekende in andere die met buitenlandse Airport De wat is vluchten Opmerkelijk luchthaven, ontvangen. onderscheidt vliegtuigen buitenlandse met Cranendonck. zijn worden dat van of bedrijven zakenvliegtuigen. veel maken voor is. 80 Leisure” om dat gasten de gegarandeerd ligt zakelijke van uitgevoerd “business straal de luchthaven van zich snelle bedrijfseigen gestationeerd kilometer Kempen luchthavens een een Het zakenreiziger op

natuurbeheer, met innovatieve zakenvloot. zuinige als om dienen. 150 gestelde een “Falcon” duurzaam terrein- en alliantie Airport gaat verloopt maken en te onderhoud voorspoedig. het van in studententeam mogelijk en qua management lopende loopt “onderzoek Kempen ter TU/e project Het elektrisch Cessna vliegen” een testbed Een beschikking voorop

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig