HEPA filters ook beschikbaar voor kleinere Embraers

heeft Particulate gaat zeventig Embraer ERJ installeren inmiddels de CAMPOS vijftigpersoons en voor klaarstaan gebruikers – Braziliaanse DOS SAO vliegtuigen De de van zogenoemde mogelijkheid fabrikant Air de 145 te High-Efficiency (HEPA) bieden JOSE kits eerste verzending. voor

bacteriën procent Praetor uit de de 500 de zijn alle de en en schimmels filters van 600. (corona)virussen, en in 99,97 zakenjets al cabinelucht en 2 Praetor fabrikant als E-Jets varianten halen ingebouwd en Volgens modernere E-Jets tot

ook ook binnenkort komen 140. ERJ kleinere de voor 135 ERJ en filters beschikbaar De

fabrikant oppervlaktes hechten aan het van introduceerde De bemoeilijken. de in Braziliaanse die ook MicroShield360 2020 loop van coating microben

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig