Franse nieuwkomer wedt op twee paarden

de gaan op de door de Avions Aviation M3c. zowel Alcyon Franse wil Mauboussin M1h als General met BELFORT Alérion tweemotorige – eenmotorige dringen markt. Het

die 2022 toestel technische elektrisch-hybride eerste een resulteren vlucht M1h wordt van in seater wordt tanden in een in universiteit voeden de take in sterke De de off samenwerking ontwikkeld met Het aandrijfsysteem in een samenwerking met gedachten, Het gaat 110 een bedrijf verbrandingsmotor elektromotor heropgerichte heeft voor Belfort-Montbéliard. 2017 ingeschakeld. waarvij pk tijdens

aan ook van (370 voor kts het en bieden toestel gaan overbruggen. personen en M3c. km/h) moet zes een 2024 plaats km) nm Alcyon moet Rond bij (1.500 gaan eerst 200 Dat snelheid tot 800 de dankzij vliegen. brandstofcellen

de laagdekker). Franse 1928 (tweepersoons PM-XI eenzitter (tweepersoons) Mauboussin A opgericht. werd de PM-X 1931 Pierre hoogdekker. vliegtuigmerk PM-XII Later in de debuteerde dat Hij met in jaar in door en Het volgden

Fouga Magister
onder Magister 1967 in gebouwd. Wereldoorlog dan trainingsjet de Na de bedacht, Mauboussin zweefvliegtuigen 800 geleverd. waarvan en CM-170 “Magister Fouga werd meer er werden werden toestellen met Tweede pensioen. ontwikkeld de later ging meer Ook

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig