Coulson breidt ‘forwarder’ vloot fors uit

zal overgenomen and blusvliegtuigen De informatie – een Cessna camera’s, uitgerust te heeft vier Aircraft om van satelliet Customs RENO Protection. II en kwartet verzamelen worden uplink. de hoge op ingezet Citation en vliegtuigen voor droppunten de 500 worden U.S. High-Performance Coulson Border FLIRs, markeren voor grond. resolutie zakenjets daarom (HPA) gimbals brandweerofficieren met Het Aviation

FireLiners
werpen 2020 hun bestrijding en omgebouwde beschikt af uur. (USFS) vlamvertragende 20 vliegduur Het bij zes FireLiners FireLiner van 4,5 op te ruim opdracht vijf Boeing vloeistoffen november van een kreeg 15.000 737s Service de Boeing van run die 737 inzetten maximale enkele inmiddels komende bij over de jaar een United elk Coulson om l bedrijf Forest bosbranden. water de States tijdens blusvliegtuig tot als tot

Volgens om toestel geschikt voldoen geïnvesteerd blustaken. manuren eisen Coulson meest er is voor 43.000 de maken stringente te per en ze de 737-300s aan

zet daarnaast C-130 staan. Coulson presterende ook en blustaken S-61 vergelijkbaar daarnaast paraat terwijl helikopters in CH-47 voor Hercules vliegtuigen Sikorsky Chinook

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig