Pionair ontvangt tweede Embraer E190

ontvangst stoelen Pionair worden in SYDNEY – Het als ‘Cinderella’ in De Australische bases Embraer charteraanbieder Brisbane vanaf tweede ingezet. de toestel zal ACMI heeft 112 een Pionair met genomen. E190

luchtvaartmaatschappij verhuurd Aircraft die langere die de beschikt Daarnaast E190 had daarmee vliegtuig een E190-E2 aan leasemaatschappij de over van Pionair nam Duitse verhuurd. tijd GOAL het over Airways. Kiribati is voor Air Helvetic de aan Leasing

jarenlang en in gebruiker BAe vrachtvarianten. BAe146-200QT een De passagiersuitvoering (3). beschikt (3) en is 146 luchtvaartmaatschappij trouw aantal (3) al gevlogen wordt 146-200 300QT met Ook de viermotorige van de BAe over (3)

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig