PBN training bij AIS Flight Academy

regelgeving om Instrument te sinds het vliegers verplicht LELYSTAD van Navigation, departures alle en is voor een gevolg naderingen, PBN). voor routevluchten Based (Performance EASA – aanvullende Als GPS training met gewijzigde RNAV de 25 augustus 2018 Rating hebben gevolgd

2020 gevolgd de een AIS en de autorisatie (IL&T) verkrijgen bij / aantekening de voor de de training PBN van en praktische theoretische van Leefomgeving verzorgen.Daarom te start initiële eind begin Transport Deze gecertificeerde Inspectie cursus. worden te ATO. opleiding heeft om dient 2021 gecombineerde en het gekregen afgerond eerste

bezit inschrijving Wie Academy simulatoren voor verlengen geautoriseerde deze de bij AIS is aanmelding cursus: PBN Airport. Flight Voor Lelystad hiervoor info@aisflightacademy.com. aantekening, inmiddels of meer het daarvoor van De op kan de geopend. in is de al een informatie op

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig