Nieuws

Eerste leasecontract AELF FlightService

CHICAGO – De Amerikaanse luchtvaartmaatschappij AELF FlightService biedt sinds kort haar diensten aan op de charter- en leasemakrt met een eerste Airbus A330-200 met 345 economy stoelen. Het toestel kan ook worden ingezet voor zogenoemde ‘cargo in cabin’ vluchten.

Het toestel is inmiddels voor een periode van veertien maanden verhuurd aan Windrose Airlines uit Oekraïne die het vliegtuig gaat inzetten voor het vervoer van (cabine)vracht op de route Kiev – New York en Kiev – Hongkong.

Voor het eind van 2020 komen nog eens drie A330-200s beschikbaar voor derden. AELF FlightService is voortgekomen uit Presidio Aircraft Leasing dat zich toelegde op de verhuur van vliegtuigen. De nieuwe maatschappij kan haar diensten aanbieden dankzij de bijschrijving van de vooreerst vier Airbussen op de vliegvergunning van Maleth Aero uit Mata.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.