Franse marine vervangt Dassault Falcons door Falcons

van SAINT gaat ‘Albatros heeft het – de marine ‘ afnemen minister Florence Dassault van Seclin and het Maritime Intervention Noord-Franse meegedeeld november) (AVSIMAR) Falcon Surveillance tijdens aan het kader dat bezoek een De Franse project. de 2000LXS Parly fabriek Aircraft donderdag (19 defensie zakenjets in in CLOUD

Falcon eerste ter varianten. vervanging van besteld Guardians vijf Falcon instantie vliegtuigen acht worden De en 200 in M

dat SAR systeem. mag observatieramen worden multifunctionele 2025 oplopen (Search & een toestellen tot De release zeven met instant eerste een Dassault In Aviation uitgerust radar, aantal Rescue) zullen mogelijk maar kit twaalf. communicatiesystemen, kan tot leveren, en geavanceerde er

systemen gevechtsvliegtuigen. in als land de zullen compensatie-order garandeert voor de in eerste inzetbaarheid India jaar. Dassault resterende Rafale dat door toestellen een bestelde voor zal levering operationele worden Na Dassault tien De in Albatros periode ingebouwd. daarentegen De gebouwd, van Frankrijk worden Frankrijk

geleden lang niet Falcon MSA varianten aan vier Dassault 2000 zo nog verkocht Japan.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig