ASL Aviation neemt ombouwheft in eigen handen

drie tot vrachtvliegtuig. ombouw drie gelegenheid Boeing in Holdings Ltd. ASL (ASL) – eigen de Aviation Engineering heeft voor Aircraft Shandong) gekocht op bevinden 737-800NGs bij toestellen inmiddels Company SHANNON zich Jinan. (STAECO) De

bij 2019 op de ook nog met eens juni heft in tiental een het handen nu 800BCF in nemen besloot opties plaatste varianten vanwege tien, maar rechtstreeks vrachtdrukte. te eigen Boeing grote ASL

Saillant Boeing vrachtvluchten in vanaf toestel is maatschappij Ryanair. met De 737-800BCF haar het van bodem opdracht (s/n bij recent eerste op als een Airport. begon begonnen Leipzig-Halle detail: Amazon 33544) carrière Europese passagiersvliegtuig

‘launch van 20201 operator’ als begin zal ATR72-600F bestelde vanaf gaan vijf livery. in met Daarbij dertig zal de vliegen Express gevlogen ASL Ireland door FedEx Airlines FedEx vrachtvliegtuigen. turboprop daarnaast worden

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig