Nieuws

APOC legt hand op vijf CFM56-7B turbines

ROTTERDAM – Het Nederlandse bedrijf APOC Aviation heeft vijf CFM56-7B motoren overgenomen van een Amerikaanse luchtvaartmaatschappij. De vijf motoren zijn bestemd voor de motorleasemarkt.

Recent werd al een CFM56-3C1 aangekocht en werden begin oktober 2020 drie CFM56-5A motoren overgenomen van PTS Aviation Inc. uit Miami (Florida). Een van deze motoren was nog verhuurd aan de Duitse charteroperator Condor. De andere twee 5As werden toegevoegd aan het portfolio van APOC en komen voor klanten beschikbaar.

Vliegtuigontmantelaar APOC richtte in 2019 naast een motordivisie ook een motoronderdelendivisie op en heeft momenteel meerdere CFM56 varianten in de verhuur. Het bedrijf is daarbij nog op zoek naar motoren met 2000+ starts en landingen en nog voldoende vlieguren voordat revisie noodzakelijk is.

Het bedrijf schafte recent opnieuw een A320 aan voor ontmanteling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.