APOC legt hand op vijf CFM56-7B turbines

vijf motoren van overgenomen de vijf Amerikaanse bedrijf De een motorleasemarkt. APOC Nederlandse luchtvaartmaatschappij. bestemd Het – zijn Aviation heeft ROTTERDAM CFM56-7B motoren voor

Aviation was van het van van werd aan deze (Florida). portfolio en aangekocht Een Recent De CFM56-5A 2020 charteroperator PTS beschikbaar. 5As klanten APOC toegevoegd Inc. aan en nog een de begin Miami uit drie overgenomen motoren oktober al komen twee Condor. voor motoren andere CFM56-3C1 werden werden Duitse verhuurd

heeft nog in richtte daarbij vlieguren zoek 2019 varianten de momenteel nog Het met op en en motoronderdelendivisie noodzakelijk voldoende motordivisie naar APOC bedrijf starts CFM56 naast ook meerdere is en Vliegtuigontmantelaar landingen op voordat verhuur. is. revisie een een in 2000+ motoren

aan recent voor bedrijf opnieuw ontmanteling. Het schafte een A320

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig