Zakenjetoperatoor verblijd met trio Sovereigns

en vervolgens –Textron kocht Las overhandigd uit De buiten heeft bedrijfsstandaard eigen de mid-size Citation bij als Thrive als Aviation op zakenjets Aviation de trio aan zakenjetoperator ze liet zowel brengen. Sovereign+ occasion WICHITA fabrikant een binnen toestellen Cessna Vegas. hun

McCarran zal worden 6.400 Citation onderkomen diensten in Las In zakenjets, Airport. varianten een CJ3+ voor een zijn een ook plaats de International m2 en ondergebracht aanbiedt. vier op nieuwe een XLS Vegas dat met Het trio hangar Thrive oppervlakte M2 van Citation waarmee is duo

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig