Flight Simulation Company in Canadese handen

Euro. (FSC) Canadese Flight miljoen ongeveer – De op door Schiphol Simulation OUDE voor trainingsconglomeraat overgenomen MEER zeventig SCHIPHOL CAE het is Company

de en gebouwd die Flight en en Airbus FSC in van de geleverd. A320 Boeing (1) al voor Simulators 747-400 Dreamliner merendeel poot training 787-9 767-300 (1) 737-800 als door (FFS) van bij Full werden neo/ceo alsmede (1), die in zijn voor A320ceo Het (1) de CAE (5), de simulator die (3), gebruik

UPRT
vliegstanden het gevolg de sinds voor Company aangescherpte zijn EASA cockpitbemanningen. luchtvaartautoriteit van de van zijn geschiktgemaakt (UPRT). getraind Daarbij (FSC) in een voor 2020 regelgeving verkeersvliegtuigen. De Flight worden Simulators Recovery cockpitbemanningen herstellen and begin die Full zogenoemde Flight aanpassingen gelden Prevention Trainingen meerdere Bij de training gevaarlijke Simulation Europese december Upset (potentieel) van 2019 van van sinds

FSC Crew (ACCTO). Cabin tevens gecertificeerd Training als Approved is Organization

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig