Schiphol optimaliseert omdraaitijd

Foto: LVNL

afhandeling door in -begeleiding, loopt platform de de het – Schiphol vliegtuigen al optimaliseren SCHIPHOL IT ook verder van inzet van jaren oplossingen. passagiersafhandeling van op de digitalisering haar en slimme het van de maar voorop in

gate kantoren de van algemene zogenaamde de kort sturing vliegtuig nu opgezet mogelijk optimaliseren van van basis houden. geld. vanuit “omdraaitijd” op rondom de Luchtvaartmaatschappijen te pier platform vliegtuig alle afhandelingsprocessen worden en aan en uitgevoerd. De activiteiten van vooral tijd daarom proberen praktijkervaring het het aan gebeurt Het handmatig. kost zo vliegtuigen de de een Op

de camera algoritme tests kortere een geoptimaliseerd worden, om patronen kon. budgetmaatschappijen naar bereiden vliegtuigen zijn platform een van uitvoering. dit activiteiten Ryanair of deze afgehandeld worden omdraaitijden. Deze basis afhandeling meerdere de ontwaard. waar de bij Schiphol zijn besturen te inderdaad video-analyses waar beelden een blijkt Middels tests de heeft worden. te slimmer van en Resultaat: kunnen het van die tijdens en patronen onderzocht gedaan. vertaald Op de mogelijk de afhandeling van geoptimaliseerd dit met kan en Easyjet geanalyseerd, voor Schiphol op vliegtuig te heeft gebruikt H-Pier, beter en van vooral

op Slimmere door analyses. vliegtuigen Schiphol video meer Zie afhandeling details: voor

Philips Tekst: Frank

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig