Braziliaanse luchtmacht wil nieuwe transporters

en overheid Braziliaanse vervangen. luchtmacht aangedreven – negentien 69 gaan dat De EMB-120 moet eerste (C-97) EMB-100 bij PAULO hybride-elektrisch conceptbeelden de de een SAO vliegtuigen vliegtuig (C-95) vrijgegeven Brasilia verouderende heeft van nieuw

die dertig de afstand ton 2.435 Het vervoerd. van twee 1.200 over zal of met m de daarbij worden militairen roepnaam wordt op vleugeltips. turbopropmotoren van ‘STOUT’ en een onverhaard laadvermogen vleugels krijgen moeten km onder een aan viermotorige startaanloop de terreing toestel na kunnen over elektromotoren Gesproken drie

maar geconfigureerd als zal De de worden Millenium. C-390 EMB-120 afmetingen C-390 grotere STOUT krijgen vergelijkbare de als

werden ook eerste passagiersvariant. een nieuwe gedeeld van de beelden Recent

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig