Litouwen bestelt UH-60M Black Hawk

land van UH-60M zes bestelde de in de exportcommissie senaat er licht de van vier op Litouwen, WASHINGTON Hawk helikopters had met 2020 gegeven Nadat verkoop nog Black voor twee. opties juli groen aan Amerikaanse eens – dat

en een levering reserve van van tactische Ook de reserve-onderdelen en zullen en motoren. groot aantal piloten van boord- geleverd. tevens en training alsmede worden bemanningsleden het wapensystemen contract onderdelen wordt de Onderdeel

troepentransport, meer worden And onder De zullen ingezet helikopters en onder voor Search grensbewaking Rescue weersomstandigheden. missies alle

https://www.egmondvintagewings

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig