Foto’s: Twin Otters ingericht als missievliegtuig

Airborne de Technologies in DHC – drie Canadese Otters (ABT) 6-400 Twin heeft als opdracht ingericht NEUSTADT vliegtuigfabrikant Viking Air WIENER missievliegtuig. van

Scar-Pod uitgerust een de Ook van voorzag het worden pod meer waarin EO/IR De onder camera. ingebouwd een onder waarin radar ABT een werden met worden trio een Daarnaast tweede werd meegenomen. kan apparatuur Wescam kan missiesysteem. aangebracht Linx een als MX-15 toestellen vleugels

vliegtuigen, ingebouwd. uitvoeren exemplaar van onbekend pilotenstoelen op De een achter het op patrouillemissies. het oog station werden een Met maritieme waaronder besteld beide Zuidoost operator uit een voor die Azië taken drijvers, door land werd

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig