Advanced PPL-opleidingen bij Zelf Vliegen

LELYSTAD Dit voor de opleidingen ontstaan ingezet. is MPL-opleidingen als Transavia. nu 2021 Zelf voor voor Vliegen Lelystad periode waarbij biedt lesvliegtuig mogelijk belangstellenden, nieuwe ruimte op Blackshape de in Vliegschool januari-augustus opleidingen wordt aan twee is naast Airport de – Gabriél andere er

en houders van tot de theorie. De zal opleiding PPL-Plus-opleiding periode leiden € Prijs: ´PPL-Plus´-training, bestaat aantekeningen een uur uit januari-augustus eerste Belangstellenden een tien uur De die nieuwe aanvullende kunnen tien Information Pitch´ Gear´, PPL-brevet (Electric cursus Flight voor 4.600. vanaf vliegtraining is in de de ´Variable Gabriél-tandemseater 2021. ´EFIS´ met de in System). ´Retractable en Blackshape starten

Advanced PPL-opleiding
vliegtuig Advanced Gabriél. een met pitch´propeller Daarnaast PPL-opleiding normale januari tevens naast en de 2021. vliegcursus waarbij voor landingsgestel, hiermee heeft ´Advanced met start vanaf intrekbaar een een € ´variable kunnen Deze leidt Geïnteresseerden PPL-brevet plaatsvindt Prijs: Advanced opleiding en starten de PPL´ cockpit). op houder de PPL-opleiding de in op waarbij de februari PPL-opleiding (glass met 19.575. in een EFIS PPL-brevet Zelf Gabriél de het tot te Vliegen een vliegen gehele de bevoegdheid

Blackshape Gabriél
zet opleiding Gabriél het onder twee Blackshape deze heeft van van in Transavia Program. voor Airline deze het van Vliegen en de Zelf piloten Pilot exemplaren kader meer
zitplaatsen variable +4,4/-2 landingsgestel zoals van een met van kruissnelheid van inrichting ballistische toestel tweezitter IO-320-motor gebouwd volgens De 300 is De maximale meer g 2017 geavanceerde Gabriél bij achter standaards voor klimsnelheid Zelf Vliegen Europa. km/u een een Blackshape cockpit, tevens heeft Hartzell is 160 deel limieten heeft een de Gabriél vliegprestaties, glass Gabriél en vertegenwoordiger Lycoming CS-VLA een EASA een een en volledig van pitch militaire (164 propeller, een kts), pk en (472 van Blackshape elkaar 1550 en koolstofvezel van Het en MTOW gecertificeerd. m/min). intrekbaar ft/min een corresponderende in dan parachute.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig