Nieuwe doelslepers voor Amerikaanse marine

en grotere tenminste drie Amerikaanse van G Aery en mag aankopen – Learjets opdracht Command varianten. Systems in Aviation De Gulfstram Air Naval DENVER evenveel Amerikaanse het zakenjets IV waaronder ombouwen venture dertien joint

Daarbij de uur als Met te moet toekomst in zullen houden. gevlogen worden. vliegtuigen doelsleepvliegtuig de Amerikaanse nabije jaarlijks worden ingezet marine-eenheid en scherp elektronische 4.000 om ze oorlogsvoering

is De vlootvernieuwing. van order een voorgenomen gevolg

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig