Eerste Beechcraft King Air 360(ER) afgeleverd

De KIng Air 360.

afgeleverd maand dan iets heeft de Inc WICHITA een het Californië. (ER) uit Produce – en FAA Extended Textron 360 eerste bedrijf de King Range Amerikaanse Air King een Stamoules Air meer 360 goedgekeurd bij werden door Company, exemplaar nadat

King (ER). begin King varianten er Range geïntroduceerde aan buitenkant oktober niet, Extended veranderde 2020 maar binnenin in 360 als gecertificeerd fabrikant King augustus 360 Air werden van turboprop meer. De de Air nieuwste nu en Air des 2020 en te zo goed Volgens als de wordt de aangeboden

moet voorkomt startaanloop gedurende verlichten, systeem uit maar langzaam alle liggend de wordt piloten onder en (IS&S) moet ThrustSense van of IS&S niet vluchtfasen de te ook blijken moet taak alleen Ook Solutions landingsrol & Dot Innovative snel het zogenoemde dat tussen veranderingen motortemperaturen. Autothrottle. te te hoge gevlogen. meer Support voorkomt Die onder
de Collins en controle tijdens en druk Aerospace is van is cockpit in Line digitale automatisch geïntegreerd Fusion die ook landing cabinedruk de deze de de Pro start Nieuw aanpast.
is Prettige en Air exemplaren uit ook voor beschikbaar een King IS&S vliegende al typecertificaat als de 300 bijkomstigheid: aanvullend 200 dankzij series. retrofit
een 360ER overbruggen. optekenen (3.345 vliegbereik nm P&WC Daarmee 360 heeft de voor kan de de is 1.050 pk terwijl PT6A-60A ktas toestel die (578 opgegeven de (4986 2.692 360ER twee en kan km/h. Het leveren. km/h) 561 de km) 312 Het 303 km) beschikking kruissnelheid 1.806 nm turbopropmotoren ktas over 360 van elk

uit klaptafeltjes cabine nieuw zo’n standaard de af met worden cabine over, de Air buitendruk 360 fabriek procent FL270 aan lager huidig Daarnaast komt (8.230 oplaadpunten voorgangsters. evenals onder King de De tot Textron comfortabele de een de ontkwam ontworpen tien 350. cabine op USB m, evenmin overeen dan mee). een in toilet De wat vijftien Aviation dan handgemaakte tot in m) in ingebouwd druk cabinekastjes. Air ER een en vervoeren make er een meer Volgens kunnen meer op kan blijken negen en King moet 1.817 cabine. haar achterin (In 360 zijwanden passagiers
na U$7.9 rekent 360 miljoen; wordt overmaken US$ de voor het 8.795 Textron van de miljoen. 360ER meegeven

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig