Luftwaffe bestelt nieuwe Eurofighter Typhoons

nu vliegtuigen de naderen Eurofighters de oudere 2008 werden Het tweepersoons getekend bij eenzitters levenseinde. nieuwe tussen voor Luftwaffe. acht – van en ministerie levering Airbus (30 voor gaan 2003 Typhoon ‘Tranche uitvoeringen) november) en donderdag De gevechtsvliegtuigen operationele vervangen. 1’ evenveel van gaan BERLIJN defensie 38 varianten heeft Duitse (11 geleverd hun en Deze

4′ worden geleverd ‘Tranche Eurofighter nieuw Typhoons 2025 De vanaf bestelde

gekeken geen Super er Duitse momenteel Daarbij 143 ministerie Typhoon genomen wordt heeft als zowel vliegen. nog F/A-18 dienst de over in Het Tornado. Boeings Hornet Eurofighter waarvan naar besluit de Duitse

 

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig