Geen Luchtmachtdagen in 2021

Leeuwarden, 19 april 2018.Negende dag Frisian Flag, aanwezigheid vliegtuigspotters op de luchtmachtbasis Leeuwarden

dat Er grootschalig een De dagen het is niet bezoekers Het gemakkelijk. van volgens de uiteraard zo’n HAAG geen keuze – publieksevenement 2021 op alternatieve door. gaan corona afgelasten trekt, gevolg komt van de ook organisatie definitief van was twee 250.000 Luchtmachtdagen DEN Vliegbasis over De invulling. crisis. Gilze-Rijen niet

dit verliest is, dit originele of en zijn wel niet het vorm komende het onduidelijk zonder zomer mogelijk evenement Met beperkingen. Op en moment is haar beperkingen toegestaan evenementen doel.

mee dergelijke prioriteit. meedoen vliegoefeningen weer daar aan trainingen. Hierdoor doorgaan, in luchtmacht en binnen- mist veel oefeningen dat buitenland de niet in speelt veel grote 2020 Daarnaast belangrijke zijn heeft Zodra doorgegaan.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig