Rotdreun door drone? Poltie stelt onderzoek in

Dit halsoverkop maar Op terugkeren na sportvliegtuig de er 6 een meldt wel hoogstwaarschijnlijk gewond, Eenheid. november het een botsing Eindhoven schade naar moest – ontstond met EINDHOVEN een Niemand vliegtuig. raakte vrijdagmiddag Landelijke aan politie Airport drone.

ongeveer vliegers een en harde Omstreeks buurt recreatiegebied klap sportvliegtuig. iets en plaatsen de Aalst 14.45 meter vliegtuig personen Neswaarden, het voelden vlogen de 600 het Ter hoogte dat de op twee was Veen, van tegen uur gebotst. hoogte in van in de het hoorden

uit van werd te te voorzorgslanding vanuit in de inspecteren een op de werd luchtverkeersleiding om verder verliep. de landingsgestel de Apache waargenomen terug te Er het beschadigingen Daar de schade Koninklijke Airport. keren naar luchtverkeersleiding Luchtmacht aan vliegen. gemaakt goed toren door een om het vliegende vroeg helikopter werden besloten inspectie die aan waarna buurt Hierop langs geen direct Eindhoven de voeren. te Beide landingsgestel lucht de piloten de

Landelijke het drone. door team botsing veroorzaakt aan Er dat Sporenonderzoek een schade een deuk de toestel en het propeller, Eenheid uit geconstateerd waarschijnlijk door de aan een neus de een is schade met is Luchtvaarttoezicht de door vogel. van van sluit veroorzaakt

zich zicht als zoekt kunnen dronevliegers De ontstaan de de het getuigen Daarnaast gevaren m in hoogte wil moeten spreken. Verder Er voor aan politie regels blijven.  de niet dronebestuurder houden. ingesteld en een politie vlieger die wijst graag de limiet drones. de van 120 van ze is op

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig