‘Airspace by Airbus’ cabine nu ook in A320neo

van van A320neo ontwikkeling ervan – gebouwd een de ontwikkeld, opdracht firma FACC 2018 Airspace IM zogenoemde heeft midden Met en Airbus RIED geleverd. INNKREIS deel de De cabine in begonnen. Oostenrijkse werd

concept A320neo. de het later bereidt in Airbus met FACC besloot Airbus voor. de af voor daarvoor ook nu introduceerde cabine de maart te ervan serieproductie gangpad recent en leverde maar vliegtuigen van en het in het bij r A350 enkel een een A330neo, voor Hamburg als 2016 stellen gedeelte voorste Airspace beschikbaar

grotere Voor gefocust de zich op design. en Airbus comfort, cabines nieuwe lichtinstelmogelijkheden. onder ambiance, Volgens en passagiers kernwaarden: de wordt in betere bagagebakken meer bij vertaalt vier dit service

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig