Kiest de Belgische luchtmacht voor de Dart 550?

turboprop NEUSTAD eind te Aircraft van trainer. WIENER delegatie de driekoppige geweest oktober is – op Dart-550 Belgische Diamond bij op zich om bezoek Een de Luchtcomponent oriënteren

voor Oostenrijk restant sinds luchtmacht eens zoek en als aangeschaft 36 er is 9 Squadron op Het Frankrijk Belgische negen op een negentig was waarvan naar wordt. SF-260M. van naar de gingen bij de bevonden wordt de straaljagerpiloot zuigermotor waarmee vervolgens 5 . de Alfajet. SIAI-Marchetti afgereisd op kochten die de In 1969 jaren naar een getraind vervanger werden Daarvan omdat nog ooit Beauvechain aangedrreven geschikt trio werden opleiding Belgen Studenten nog toestellen het

en mee vonden Diamond aan en een demovlucht bestudeerd, Diamond te uitleg maar het vliegtuig ook simulators. werd plaats. de niet trainingssystemen het door technische Tijdens werd briefing over bezoek een leveren Ook gegeven alleen

was gevlogen. en waarmee turboproptrainer Teamchef van gemak de kan “Goose” in geval Goossens onder indruk de worden handelingskwaliteiten de atrick ieder het

met vloog. tot die civiele de H75A een Dart dat uitgerust Dart aandrijf- een In elektronische met EEPC vijfbladige 550 550 turboprop van aandrijft. het is verloopt propellercontrole pk 2016 General De mei 450 de Dart Electric eerst De weg in composietpropeller 550 systeem. tegenstelling sterke variant een MT en is hierbij die voor GE toestel zogenoemd langs

worden Garmin G3000 twee naast cockpit de In Martin Baker MK 16 aangetroffen. avionicasuites schietstoelen kunnen

2.400 kan 1.600 kg km/h) vliegsnelheid onafgebroken Er spreekt wordt 247 van kts Diamond gevlogen. een van over een (457 acht van kg. een minimale leeggewicht en worden uur reissnelheid Bij voorzien. MTOW

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig