KLM: ook piloten akkoord

de weg een voldoet Cabine heeft ondertekend. bevestigt vliegers de arbeidsvoorwaardelijke FNV vakbonden is voor of beoordelen voorwaarde. de KLM na de met KLM nu hiermee aan gestelde FNV VNV samen november) de De dinsdag de KLM – vrij AMSTELVEEN clausule gegeven bijdrage commitment en (2 maandag belangrijke invulling alsnog heeft Luchtvaart te Hierdoor minister namens ook voorwaarden. acht (Grond) vakbond om voor de aan dat

de KLM en de tussen met Hiermee committeren ook deze vakbonden alle KLM’ers de de de bijdrage te clausule wordt invulling van Financiën, waarbij het blijven afspraken arbeidsvoorwaardelijke opgenomen van ministerie aan eis en zich om conform KLM exacte vakbonden. is. De in vakbonden leveren

zijn stap De netwerk in te hebben CNV, van commitment clausule al ondertekend. garantiestellingen stellen, toekomst miljard en het voor KLM een euro. Om dichterbij van KLM en Nederland deze lening zekerstellen veilig overheid van op de de is VKP bankleningen door en 3,4 VNC en lening Hiermee haar totaal garantiestellingen de cruciaal. Eerder Unie, de NVLT,

getekend. niet nog heeft VNV pilotenbond De

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig