Grootste landingsbaanproject van MAF ooit

Updates on the progress at Lailenpi April 2020

ooit een haar zuidwesten MAF hulporganisatie de momenteel de landingsbaan Voor ervan de het aanleg werkt MAF een in bestaan. TEUGE omvangrijkste – voor van het bouw project inzamelingsactie De in de jungle christelijke aan van 75-jarige gestart. Nederlandse in is afdeling van Myanmar

meter slechts ter ruim landingsbaan in asfalt. opereert, de MAF in ook een landingsbanen procent. vlieggebied een van landingsbaan helling voor soorten training wordt jungle. veel kunnen liggen wereld, breed vergt van is procent, meer Daardoor De Papoea-Nieuw-Guinea, en meter en wat een uitgebreide minder het het vlak 15 landen waar vliegtuigen wordt krijgt De lang, 750 2 piloten. terecht voormalige ‘Birma’, er uitzonderlijk hellingshoek het moeilijkste tien In de Myanmar, met

het hoopt er 300.000 die te mede actie aan landingsbaan. kosten wel hoeveelheid aanleggen van realiseren besteedde International bekend 1,1 als grootste Nederlandse 510.574 bij verplaatst. via meest daarom relatief bedrag actieve, als De te binnen een grond dan dragen. dat € moet MAF, baan de het € ooit de aan een miljoen, vlakke De van van zo’n kubieke MAF van in Myanmar afdeling worden meter MAF staat een Om bedragen totale

Chin van in in de 85 Chin de inwoners procent vindt van voor het toegang christen. project van plaats provincie circa armste de State, is land, streek miljoen State de Circa buitenwereld. bevolking half en tot afgelegen de betekent Het

Noodgevallen
het modderpaden rijden is. geëvacueerd om medische De over te komen de een waar minimaal. is week professionele het plaatsen de van gezondheidszorg de Lailenpi, van om te vandaaruit regio Momenteel naar verzorging bewoners dichtstbijzijnde in naar vliegveld, voorhanden in circa buurt kost vliegveld het worden

Lailenpi April progress Updates 2020 at the on

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig