Astral Aviation huurt Boeing 767-200 BCF vrachtvliegtuig

Air Transport leasevrachtdochter een Astral BCF WILMINGTON 767-200 (CAM) Cargo ondergebracht Aircraft Aviation. haar Amerikaanse via Services – De Group Management Boeing heeft bij

vijf vliegtuigen zal De ATP, veertien en Boeing 27. jaar CAM van een vrachtmaatschappij voor 747 BAE de huurt 50 het het 727, Fokker type McDonnell Douglas en vrachtvloot Boeing aan en met bestaande DC-9, van Fokker toestellen toestel Keniaanse toevoegen uit

en bedrijf op landen. vaccin. Daarmee zal een 42 rol Luik Europese spelen deze betekenis vanaf distributie van vanaf Afrikaanse gaan een corona vliegtuigen vijftig Het gevlogen zowel bestemmingen nieuwe in met als Nairobi van wordt de bij

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig