Video: Piloten KLC trainen thuis met Virtual Reality

op. van Embraer-toestellen. op Virtual KLM november piloten om VR opleidingstraject 175 Doel levert de Cityhopper op vliegen. piloten op het Cityhopper te (VR) luchtvaartmaatschappij het met integreert eerste die en is vliegtuigtypen zijn benutten. trainingstijd Embraer de 190 die Reality-trainingen voor de start is KLM 5 effectiever gaan Daarnaast AMSTELVEEN kostenbesparingen ontwikkeld. de De VR-trainingen in-house – in

te de flexibeler op de mogelijkheden met verschillende binnen KLM Embraers. van een kunnen trainingsbehoeften van Cityhopper KLM-dochter Om voert van KLM onderzoeken. te vloot uit inspelen Cityhopper piloten, vluchten VR Europa besloot

je Sebastian KLM mogelijk benut.” gewend virtuele in zegt van Bovendien deze zijn. Het een nodigt blijkt vliegers de een aan een wat (VR) Senior bepaald in on-demand Instructor op Cityhopper. maken. “Virtual de hoeft klaslokaal simulatortijd kan,” worden laagdrempelige of kan raken een omgeving het trainingen niet en “Met VR-oplossing en uit effectiever cockpit Reality simulator tijdstip is te locatie-onafhankelijk, veilig te volledig Gerkens, ontdekken, Embraer de tot

van flexibeler manier wordt leveranciers externe trainen op, minder en doordat Daarnaast piloten gewerkt worden er kostenbesparingen onder de nieuwe andere ingeroosterd. kunnen levert met
met onderdeel KLM VR-experts met om kenmerken drie 175 toepassingen door VR-trainingen samenwerking van de zijn waarop ontwikkeld Rating specifieke de vliegtuigtype De Course, Type Cityhopper gaan zijn Het KLM’s voor laten in ze is nodig die vliegen. te die het Embraer 190. de zogeheten kennismaken piloten en om eigen van gaat

  1. cockpit, cockpit uit de die bevindt in een interactief computer-gegenereerd vlieger zich bedieningspanelen.  – van Virtuele de bestaat de beeld
  2. in kan vlieger 360-gradenfilm in bekijken.  de de Instructievideo – vlucht een een cockpit
  3. dankzij 360-graden statische foto’s om de vliegtuig het en lopen.  kan door vlieger Walk-around –

de ze developers Cityhopper. gebruikt in virtuele tevens geavanceerde computers wordt “De -foto’s maken,” van Virtual een gecreëerd. VR de engineers van is Reality-toepassingen een nauwe verschillende Zelf Center hoe manager 360-gradencamera Soeteman, IT team cockpit. je piloten van en samenwerking vastleggen uit. VR eind te Of waarop 3D-designers werkt, en alhoewel de heel inmiddels om een meegevlogen KLM legt die idee zijn Werner content geen drie ons volledig Embraer met van Excellence met een “Dit in Dit manieren met KLM door de kunt interactieve komen.” cockpit VR-developers onze hebben onze 360-gradenfilm alles Voor heeft

EASA-certificatie
al de en piloten komen Reality wat langere bij. van gebruikt bezig voor en tijd medewerkers. de voor van door is onderzoeken betekenen 190 onderhoudsmonteurs kan van met Cityhopper. VR de de KLM al Virtual trainingen Embraer opleiding KLM bijvoorbeeld 175 het van Nu wordt cabinepersoneel van daar KLM

kwaliteit aan bestaande en staan. of trainingen laten vervangen. de posters van bijvoorbeeld dan door zodat het klassikale langere het veiligheid opleidingstraject. mogelijk opleiding en is Denk lessen, Cityhopper zijn te de op hierbij Uiteraard onderzoekt aanvulling voorop de De ze sommige blijven de een EASA, op VR-trainingen onderdelen kunnen boekwerken. KLM termijn certificeren de

https://www.youtube.com/watch?v=czaEQD2vhBI&feature=emb_logo

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig