Spartan breidt vloot uit met meer Pipers

besteld. 32 door BEACH zak College van and of Technolog Aeronautics – Ditmaal op order VERO vijfduizendste nieuwe Spartan gebouwde Aircraft nog tijdens Piper de werden het van Archer de eens een Piper aflevering (“Spartan”). trainingsvliegtuigen

in Archers Archers en de zijn kwartaal worden eens Tulsa, van van in voor de bestemd Archers sterk een nog ontving juni en G1000 Richard Lloyd 2020 loop geleverde Spartan Seminoles motorblok Avgas in tien avionica. vliegtuigen trainingslocatie Seminoles de ontvangen al die tweemotorige twee evenals Jones Airport Oklahoma. Garmin 180 de uitgerust in Piper en NXi op vierde het De pk 2020 tien evenals met juni zou krijgen

vliegtuigen Spartan Bye eFlyer bestelde maar al bij Aerospace. 25 elektromotor eerder aangedreven

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig