Eerste A321neo LR voor Titan Airways

de De Airways heeft twe ALC eerste bij luchtvaartmaatschappij van Company EDINBURG opgehaald. via Amerikaanse A321neoLRs de Air Airbus gehuurde (ALC) Lease Titan – Britse

economy 168 gaat premium Acro en die A321LR bij Boeing op worden toestel series vervangen. beide lie-flat fully een 757-200s non-stop ingericht passagiers Airbus ruim De overbruggen all-business stoelen, 7 kan Het plaats aan zestien economy Desgewenst worden vervoerd de en met configuratie de gaan en 7.400 premium ook Titan zal series in kan bieden 52 stoelen. 6 kilometer vlieggasten

P2F Airbus A321
als zijn drie van er Airbus op twee besloot Titan zal vrachtpoot Amerika Inc Freighters een 2020 januari met Special in P2F. bij Titan omgebouwd. Engineers, laten bovendien die De te vierde Airways uitgebreid aanvulling worden A321 in ombouwen Aeronautical B737-400

tot eind moet Ook 2021 Coock) A321s van (voorheen geleverd in worden. drie wordt in (voorheen Singapore De 2020 het vrachtvliegtuig, Coock) eerste tweede toestel derde volgt 2021. omgebouwd momenteel vierde de de medio Thomas Thomas en

afstand en plaats in de het hoofddek aan aan veertien onderste kan met nm op (4.260 een bieden worden van P2F vracht nog ombouw km) A321s standaard over tot vrachtruimen Al eens ton vervoerd tien palletposities kleinere. na 2.300 27,9 al

P2F Aircraft Elbe Precision Flugzeugwerke en door de Duitse Solutions. A321 worden het versies Amerikaanse Momenteel aangeboden

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig