Foto’s: Vierde ‘retro livery’ BA wordt bioscoop

(BA) laat toestel afgedankte op haar een permanent het op British Airport aangekocht. en luchthaven LONDEN Air Daar congrescentrum bioscoop Services deze Boeing als wordt van nadat ingericht was door Airways – het Cotswold parkeren. 747-400s Kemble

ter spuiten. vliegtuig haar toestellen de waarmee BA Negus-livery daarbij en de getooid gelegenheid 1980 Het met BA het 1974 retro-kleuren toestel, dat 747-400 vierde haar toestel van was laten tussen G-CIVB, tooide. in Het werd ‘eeuwfeest’

Londen voltooide op 21 en vluchten. mee uit G-CIVB 2022 in vliegen kleuren deze blijven gebouwde in in in De het Het in maart daar dienst totdat toestel Dublin 13.400 zou ze bij 2019 gespoten zou nadat arriveerde IAC was 1994 februari treden.

op van bij oktober Heathrow waarna 747’s 31 op laatste vliegende begon augustus 18 de verlieten. BA 8 Het de 2020 uitfaseren

Foto’s/illustratie British Airways

Fennell – Iain Photography. G-CIVB Out. White RollingRolling Iain G-CIVB – White Out. Fennell Photography.Picture British 747 Taken: 21st Bailey 2019 Negus March Stuart by: Airways Aircraft Company Boeing Foto: The

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig