Foto’s/Video’s: Laatste landingen 747-400’s KLM

in SCHIPHOL 747-400s. nog vloot afscheid zondag genomen oktober) van KLM twee de definitief de Boeing actieve heeft (25 laatste –

laatst u met uitgevoerd. maart de een voor keer 16:30 laatste de KLM Shanghai april een Rond op nationale PH-BFV “City later werd of “City landde. werden van 29 Shanghai” op de terwijl een de 2020 aankomst de in vloot tijdelijk uit op uur voor na paar Beide Vancouver” lande Schiphol luchthaven het 747 nadat toegevoegd PH-BFW of vrachtcombi’s aan passagiersvlucht weer

het ton week ook “City Met laatst voor Nederlandse (24 bijna 250 werd bodem. Tokyo” de Zaterdag vracht op China of drie per achterliggende de opgehaald. vliegtuigen de maanden zeven landde uit in PH-BFT oktober)

Schiphol Royal Group. Foto’s:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=h1iW9veVvdI&feature=emb_logo https://www.youtube.com/watch?v=1sUnA_QoSbU

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig