Stagiaires maken VFW 614 weer toonbaar

de daarna 614 – bij van in de van gerestaureerd HAMBURG en Stagiaires prototypes een Airbus-fabriek een hebben kleuren de VFW drie in Hamburg-Finkenwerder gespoten.

2002 toestel 1977 bezoekersterras het werd 1977 luchthaven stopgezet. het programma gebouwde in drie 1980 voordat 1977 De bij vlieguren was had Bremen tussen VFW opgetekend te slechts in Air bouwde prototypes op zien het G15 Franse ongeveer van Het de en Alsace. Naast 2.300 toestellen zestien sinds van

zal een Super gaan 2017 op vrij gezelschap te een Noratlas, een een Guppy naar Hansa 320 niet besloot Airbus houden. in halen. HFB Transall, C-160 Jet Bremen 614 en toegankelijke de Hamburg-Finkenwerder VFW van ze een Daar museum

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig