Landingsincident Ameland: TL-3000 over de kop

Ameland TL-3000 enige Vliegveld is begaf. een gewond. op rond Ultralight uur de (17oktober) neuswiel de over Middenmeer inzittende vliegschool ladning Bij van de – van tijdens zaterdagmiddag TL nadat het op kop daarbij gevestigde PH-4N5 AMELAND 14:00 raakte De Flights niet een landingsincident de geslagen Adventure het Sirius

TL-3000 de van eerste in kop is Het een over terwijl dit terecht type TL-3000 bij niet in sloeg van 2019 december na Hilversum voor de Vliegveld een Middenmeer dat een Vliegveld het een toestel Op met de 30 kwam. jaar bomen april op motorstoring landingsincident vliegschool.

Flights. Adventure Foto:

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig