Nieuws

ZUG – De Zwitserse ‘boutique operator’ Vertis Aviation gaat in samenwerking met reisorganisatie Four Seasons exclusieve reizen aanbieden naar Voayah, een privé-eiland van Four Seasons in de op de Malediven dat door de UNESCO is aangewezen als ‘World Biosphere Reserve.’

Vakantiegangers worden daarbij niet met lijnvluchten naar de hoofdstad Male vervoerd, maar met een van de zakenjets van Vertis Aviation. Vanaf Male vindt een transfer plaats met een Four Seasons Triggerfish watervliegtuig dat hen in een half uur naar het maximaal 22 gasten gasten tellende eiland vliegt.

Volgens de organisaties is maximale discretie en ‘social distancing’ gegarandeerd.

© Helmut Harringer / JetPano.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.